Kostas Smoriginas su geriausiomis dainomis atvyksta į Alytų

 

Smoriginas_Alytus_2020-10_Tiketa_Soninis-baneris_280x324px

| Renginys perkeltas iš 2020 m. gegužės 13 d. 18 val. |

 

2020 m. spalio 14 d. 18 val. Alytaus miesto teatre legendinis aktorius, unikali asmenybė – Kostas Smoriginas pristatys savo geriausių dainų programą. Scenoje K. Smoriginui pritars ištikimas bendražygis, jo dainų aranžuotojas, kompozitorius Audrius Balsys ir gitaros virtuozas Martynas Kuliavas.

Koncertas, kurį artistas po ilgos pertraukos surengs Alytuje, bus  tarsi K. Smorigino kelio retrospektyva: nuo dar jaunystėje sukurtų dainų, „Aktorių trio” laikotarpio iki naujų, išskirtinai tik pagal Aktoriaus vaidmenis poeto Rimvydo Stankevičiaus parašytų dainų tekstų. Per visą programą raudona linija pereina kūrėjo pamąstymai apie gyvenimą ir tarnystę, menininko poziciją ir jo vietą visuomenėje. Artistas tik jam būdingu, atpažįstamu stiliumi – veržliai, įtaigiai, išmintingai, ironiškai ir viltingai kalba apie tai, kas svarbu, kas skauda, kas džiugina, kas priverčia liūdėti.

Su bičiuliu, kompozitoriumi, aranžuotoju Audriumi Balsiu K. Smoriginas dirba ne pirmus metus. Talentingas ir jautrus muzikantas yra aranžavęs bardo kompaktines plokšteles, kūrė muziką jo spektakliams. Prie dviejų  bičiulių prisijungė ir ilgametę sceninę patirtį turintis gitaristas Martynas Kuliavas, kurio virtuoziškai valdoma gitara suteikia publikos pamėgtoms K. Smorigino dainoms naujų atspalvių. Visi trys kūrėjai teigia, kad kartu jaučiasi komfortiškai, papildo vienas kitą, o repeticijų ir koncertinis laikas visada įdomus ir turiningas.

Pasižiūrėti ir išgirsti trijų talentingų menininkų bendro muzikinio darbo kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT”.

————————————————————————————————————

Bilietus platina TIKETA ir teatro kasa

Bilietų kaina: 10 €, 12 €;  15 €, 20 € 

Daugiau informacijos bei grupiniai bilietai: koncertai@bardai.lt arba tel. 8 672 23266