Muzikinis spektaklis šeimoms PABĖGIMAS IŠ TREPSĖS NAMŲ

trepse_soninis_Tiketa_280x324Gyveno kartą pasaulyje mergaitė, vardu Trepsė. Iki šiol neaišku, kas pavadino ją Trepse, bet, be abejonės, tai buvo drąsus žmogus. Nes, vos tik Trepsė parduotuvėje pamatydavo naują lėlę, iškarto pareikalaudavo ją nupirkti, o jei mama nesutikdavo, tuojau pat krisdavo žemėn ir pradėdavo baisingai trypti kojomis. Ir trypdavo tol, kol mama dėl šventos ramybės, lėlę nupirkdavo. Taip Trepsės namuose atsirado tiek lėlių, kad visų net vardus buvo sunku atsiminti. Kiekviena iš jų troško, kad Trepsė žaistų tik su ja, todėl varžėsi tarpusavy, iš paskutiniųjų bandydamos patraukti mergaitės dėmesį. Bet, vieną dieną mama nupirko Trepsei kompiuterį, ir lėlės mergaitei tapo neįdomios. Trepsės namai virto namais, pilnais niekam nereikalingų lėlių. Nebegalėdamos pakęsti tokio gyvenimo, keletas lėlių nusprendžia pamokyti nedėkingąją Trepsę ir, susėdusios į seną žaislinį automobilį, pabėga iš Trepsės namų.
“Pabėgimas iš Trepsės namų” – muzikinė pasaka apie tai, ko siekia kiekvienas iš mūsų – būti trokštamu, mylimu ir reikalingu. Ir, kaip bet koks pabėgimas, jis susijęs su rizika, nuotykiais ir nenuspėjama pabaiga.

Vaidina:
Aistė Lasytė, Darius Auželis, Valentinas Krulikovskis, Marija Korenkaitė, Vaidotas Žitkus, Aleksandra Metalnikova, Agnė Kaktaitė
Režisierius, libreto ir muzikos autorius: Andrius Kaniava
Bilietus platina tiketa.lt

Bilietų kaina 8-10 eur

Daugiau informacijos (grupiniai bilietai): vitalijus@bardai.lt, tel. 867223266