Naujųjų Metų belaukiant

25446469_967812243371330_6221176295723562134_nSako, kad nauji metai – tai nauja pradžia. Susimąstėme, kiek šiame posakyje yra tiesos… Ar iš tiesų reikia nubraukti visa, kas buvo ir nekantriai laukti naujų pokyčių bangos? O, gal susikaupti, pagalvoti apie jau praėjusius metus ir ką galime kartu neštis į Naujuosius?

Taip, sutinkame, kad Nauji Metai – tai lyg naujas atskaitos taškas, naujų galimybių pradžia ir startinė linija naujiems iššūkiams. Bet sutikime, kad pramerkus akis Sausio 1-ąją, mes neatsibusime išsvajotame naujame name, mums tikriausiai nepaskambins direktorius linksmai pranešdamas, kad atiduoda savo postą tau, bei sporto salės abonimentais taip pat, tikriausiai, nesnigs…
Manome, kad svajoti ir užsibrėžti naujus, realius tikslus yra būtina. Bet tikriausiai neverta nutrūktgalviškai verstis per galvą ir stengtis apsukti gyvenimą 360 laipsnių kampu, ar sėdėti ir laukti, kol visi slapčiausi mūsų troškimai, burtų lazdele pamojus – išsipildys. Tai gi, kaip pasitikti Naujus Metus?
Peržvelkite savo praėjusių metų rašytą knygos lapą. Su tikėjimu ir viltim perskaitykite ir sunkesnių dienų akimirkas, kurios, tikime, buvo neveltui. Su džiaugsmu prisiminkite gražiausias metų dienas, ir su dideliu ryžtu ir drąsa pagalvokite apie visus iššūkius, kuriuos praėjote.
Nauji Metai – Nauja Pradžia? Pasakysime – taip… ir ne. Taip – sakome naujiems tikslams ir svajonėms. O, visa kita koja kojon žengs kartu su mumis į kitus metus. Kaip mokėsime džiaugtis ir kokiomis spalvomis bus nudažyti sekančių metų mūsų knygos lapai – priklausys tik nuo mūsų. Linkime, kad visas gražiausias akimirkas, mylimus žmones ir jau išsipildžiusias svajas, neštumėtės kartu su savimi į ateinančius metus. Svajokime, bet per daug neplanuokime, kad skaudžių nusivylimų būtų mažiau. Tikėkime, bet per daug nesitikėkime. Siekime, bet nepersistenkime ir saugokime pačius save.
Mylėkime, ir jokių BET. Vertinkime. Saugokime. Džiaukimės.
Verskime
Naują knygos lapą ir nepamirškime kartu pasiimti, visa, kas buvo brangu ! Stenkimės gyventi taip, kad kiekvienais metais būtų kuo daugiau, ką neštis į sekančius Naujus Metus!

Gražių artėjančių Naujųjų Metų, brangieji!

 „Dvelkia laime“