Kalėdinė paramos akcija „Gerumo žvaigždė 2019“

_gerumo_zvaigzde_2019_11_06_0

Kalėdinė paramos akcija „Gerumo žvaigždė“ – tai jau tryliktą kartą nuo 2007 metų organizuojama socialinė paramos akcija.

Šių metų kalėdinės paramos akcija „Gerumo žvaigždė“ skirta Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Alytaus padalinio globojamoms šeimoms ir asmenims.

…visų jų akys viltingos ir kupinos gerumo, be jokio kartėlio ar nuoskaudų likimui, nors klausantis jų gyvenimo istorijų darosi skaudu. Klausaisi ir neatsistebi jauno vaikino optimizmu, kai būdamas vaikas netenka kojų, o vėliau dar ir užsikrečia sunkia liga.Tačiau  nepalūžta ir bando mėgautis gyvenimu keliaudamas dviračiu. Ne mažiau jaudinančios istorijos ir lankant vienišus tėvus, kurieaugina mažus vaikus. Gyventi nuomojame bute, kai mėnesio pajamos nesiekia nė 300 eurų ir auginti guvią mergytę, kurios mama ja nė nepasidomi. Ar mes sugebėtume tokiomis aplinkybėmis ir toliau džiaugtis gyvenimu, su viltimi laukti rytojaus?…

Klausiantis visų istorijų apima liūdesys, bet turime vilties, kad jų šeimose šiais metais sužibs „Gerumo žvaigždė“.

UAB „Lankava“ kolektyvas kviečia savo klientus prisidėti prie Raudonojo Kryžiaus Alytaus padalinio globojamų šeimų ir asmenų. Pirkdami parduotuvėje „Lankava“ akcijos ženklu pažymėtas prekes, dalį pinigų skiriate paramos fondui. Kalėdinė paramos akcija vyksta nuo lapkričio 2 iki gruodžio 24 dienos.

Dėkojame už Jūsų gerumą!

Org. informacija