Naujas kino teatro „Dainava“ repertuaras

 

 

Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų! Rugpjūčio 28 – rugsėjo 3 dienomis rodome:

  • TROLIAI 2 (V) (išankstiniai seansai) 13:00ir 15:30 (08.28 – 09.01) – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai
  • PASLAPTINGAS SODAS (N-7) 13:00 ir 15:30 (09.01 – 09.02) – lietuviškai dubliuotas fantastinis filmas visai šeimai
  • ADVOKATAS (N-13) 17:45 –lietuvių kūrėjų drama
  • TENET (N-13) 20:00– veiksmo trileris

Bilietus įsigyti skatiname www.kinasdainava.lt

Primename, kad LR Vyriausybės sprendimu privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones bei laikytis saugaus 1 metro atstumo. Būkime atsakingi ir laikykimės saugumo reikalavimų.

TROLIAI 2

troliai 2

Primename, kad LR Vyriausybės sprendimu, veido kaukes privaloma dėvėti tiek laukimo erdvėje, tiek kino salėje. Šokančių ir dainuojančių trolių pasaulį sukrečia netikėta žinia – pasirodo, egzistuoja ir kitos trolių gyvenvietės, o muzikos pasaulis – kur kas didesnis negu jie manė!Klasikinės muzikos koncertai, hiphopo kovos, reivas, džiazas – pasaulis už trolių kaimelio ribų pasirodo esąs ne mažiau muzikaliu negu jų gimtinė.Deja, kietakaktė Barba nenusiteikusi taikstytis su kitais muzikos stiliais ir juos mėgstančiais troliais – ji siekia sunaikinti visą jai neįtinkančią muziką ir pasaulį užkariauti roku.Muzikalūs troliai, kurių gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, privalo sustabdyti ją, tad sugalvoja planą, tačiau tam prireiks į pagalbą kviesti visus draugus – Trolcartą, Karalių Troleksą, Tresilo, Mažą Deimantą, Princą Dy, Popytę, Deltą Aušrinę, Šakių, Dičkį ir daugelį kitų!

Anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=98ce7BgPvlY&feature=emb_title

 

PASLAPTINGAS SODAS

paslaptingas-sodas-6

Po netikėtos tėvų mirties Indijoje, paauglės Merės (aktorė Dixie Egerickx) gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Mergaitė išsiunčiama gyventi į niūriąją Angliją, pas dar niūresnį ir tikrai bjauraus charakterio dėdę Arčibaldą (Colin‘as Firth‘as). Be grėsmingojo ir visuomet rimto Arčibaldo, Merės gyvenimą atokioje vietoje stovinčiame didžiuliame dvare nuolat apsunkina ir misis Medlok (Julie Walters) – pagiežinga namų tarnaitė. Neturėdama pernelyg daug veiklos, Merė dienas leidžia tyrinėdama savo naująją aplinką. Kol vieną dieną aptinka dureles į slaptą sodą, kurį kažkada su meile puoselėjo ir prižiūrėjo jos mirusi teta – pono Arčibaldo žmona. Vis daugiau laiko leisdama sode, kuriame, rodos, ir saulės žymiai daugiau nei dėdės dvare, mergaitė pamažu atranda ir didžiausią jo paslaptį: kad sodas yra stebuklingas. DUBLIUOTAS LIETUVIŠKAI!

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=AD3Ij_f8nAM&feature=emb_title

 

ADVOKATAS

Advokatas

Mirus tėčiui advokatas Marius permąsto savo vertybes. Gedulą keičia nauji jausmai, kai Marius ima megzti netikėtą ryšį su gražuoliu siru – pabėgėliu Ali. Susitikimas Belgrade pakeis abiejų vyrų gyvenimą.

Anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=fqtw-YzsxEM&feature=emb_title

 

TENET

tenet 2

Žiūrovus visame pasaulyje pribloškusio kino filmo „Pradžia“ (Inception) dešimties metų jubiliejaus proga, originalusis kino standartus laužantis režisierius Christopheris Nolanas sugrįžta su nauja realybę į šipulius daužančia juosta „Tenet“.Pagrindinis filmo herojus, kurį vaidina žymiojo aktoriaus Denzelio Washingtono sūnus Johnas Davidas Washingtonas, gauna užduotį: užkirsti kelią trečiam pasauliniam karui. Daug detalių jam neatskleidžiama. Viskas, ką jam užtenka žinoti, yra vienintelis žodis „Tenet“, kuris turėtų padėti atsirinkti, kas yra jo sąjungininkai ir priešai. Agentas leidžiasi į protu nesuvokiamą ir kvapą gniaužiančią kelionę po tamsų ir bauginantį tarptautinių šnipų pasaulį. Į misiją, kurioje laiką reikės suvokti kitaip.Tai ne kelionė laiku. Inversija.

Anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=jrrSgZpo3ZU&feature=emb_title