„Alytus jaunuolio akimis“

 

 
317092681_526509649506352_8904240722216348775_nTiltai, skulptūros, parkai bei kiti lankytini miesto objektai – visa tai nupiešė ar fotografijose užfiksavo Alytaus miesto ir rajono mokiniai, dalyvavę Alytaus jaunimo centro organizuotoje parodoje „Alytus jaunuolio akimis“. Tarp spalvingų piešinių ir fotografijų parodoje galima rasti ir keletą jaunųjų žurnalistų straipsnių apie Alytaus miestą ir čia gyvenančius žmones.
Jaunuosius dailininkus, fotografus ir žurnalistus ketvirtadienio vakarą vykusio parodos uždarymo metu pasveikino Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.
„Alytus atsisveikina su Lietuvos kultūros sostinės titulu ir jau rytoj simbolinį Kultūros sostinės medelį perduoda Tauragei. Paroda „Alytus jaunuolio akimis“ taip pat yra vienas iš baigiamųjų Kultūros sostinės renginių, priverčiantis mus atsigręžti į savo miestą, pastebėti gražiausias jo lankytinas vietas, įžvelgti jo privalumus, pastebėti tai, ko paskendę kasdienėje veikloje dažnai nepastebime. Alytus – piešiniuose, rašto darbuose, fotografijose. Akivaizdu, kad šioje parodoje eksponuojami gimtąjį miestą mylinčių jaunųjų alytiškių darbai. Dėkoju Alytaus jaunimo centrui už šią parodą ir už tai, kad šiuo ir kitais renginiais papildėte Alytaus – Lietuvos kultūros sostinės renginių programą“, – sveikindama į parodos uždarymą atvykusius tėvelius ir vaikučius sakė mero pavaduotoja.
Renginio metu susirinkusiems koncertavo Alytaus jaunimo centro ugdytiniai.
AMS info.