Renginys „Pažink Dzūkijos kelius ir statinius“

New road construction

Mielas Dzūkijos moksleivi,

Kviečiame Tave ir Tavo draugus įsitraukti į dar nežinomą kelininkų ratą ir dalyvauti pusdienio trukmės renginyje „Pažink Dzūkijos kelius ir statinius“.

„Pažink Dzūkijos kelius ir statinius“ – pirmą kartą UAB „Alkesta“ ir Kauno technikos kolegijos Kelių inžinerijos studijų programos organizuojamas edukacinis-pramoginis renginys, suburiantis Alytaus miesto bei rajono mokyklų 10-12 ar 2-4 gimnazijos klasių moksleivius pusės dienos trukmės iššūkiui, siūlančiam susipažinti su kelių tiesybos įdomybėmis.

Norite prisijungti prie šios iniciatyvos? – registruokitės adresu: regina.motiene@edu.ktk.ltiki gruodžio 05 d. (imtinai).

 

Kada susitinkame? 2019 m. gruodžio 10 d., antradienį.

 

Kur viskas vyks? UAB „Alkesta“ Naujoji g, 118, Alytus.

Kas gali dalyvauti? 10-12 (arba 2-4 gimnazijos) klasių moksleiviai bei juos lydintys mokytojai.

Ką veiksime? Susipažinę dalyvausime „Protmūšyje“, pabandysime statytisvajonių tiltą, atpažinsime keliuose ir statinių statyboje naudojamas uolienas bei įveiksime automobilio simuliatoriumi  kelio atkarpą.

 

Sąlygos:

  1. 4 moksleivių komanda –pristatys atliktus namų darbus, dalyvaus protmūšio viktorinoje,statys svajonių tiltą, atpažins kelių tiesimui ir statinių statyboje naudojamas uolienas,  2 komandos nariai įveiks automobilio simuliatoriumi kelio atkarpą.

Užduočių atlikimas bus vertinamas taškais, pagal kurių sumą bus nustatomasbendras komandos pasiekimas.

  1. Namų užduotys – laisva forma parengti ir pristatyti savo regione esamą arba buvusį unikalų kelią ar kelio statinį. Formatas: Microsoft PowerPoint, video ar kt.; trukmė – iki 3 min.
  2. Laimėtojai pelnys vertingus UAB „Alkesta“ ir Kauno technikos kolegijos įsteigtus prizus, dalyviai bus apdovanoti gera nuotaika bei sočiais pietumis.
  3. Mokytojams, skyrusiems savo laiką, palydėjusiems ir palaikiusiems dalyvius, busorganizuotas seminaras aktualia tema ir išduodami pažymėjimai.

 

 

Pastabos:

Už vaikų saugų elgesį viešosiose erdvėse atsako juos lydintys pedagogai.

Moksleiviai bus fotografuojami bei filmuojami viešame renginyje, o iliustracijos publikuojamos socialinėje erdvėje, žiniasklaidos priemonėse.

Turite klausimų? – mielai atsakysime: regina.motiene@edu.ktk.lt, tel. 869944575

Renginio programa